dimecres, 12 de febrer del 2020

LES TEIXIDORES

Desprès de l'aventura de més de 10 anys al capdavant amb aquest grup de treball de la mà de la Maria Vinuesa i després de la Maria Rovira i en David Castillo, ens engresquem dues noves apassionades del món de l'educació, som la Sara Gòmez i la Natàlia Grifé, per continuar amb el llegat de tanta feina ben feta i amb la motivació d'aportar el nostre granet de sorra per seguir evolucionant com a grup.

Han estat molts anys d'aprenentatge, de converses, reflexions, lectures, visites a centres, viatges, experiències... plenes de riquesa. Aquests intercanvis de mirades amb grans professionals, que han anat deixant la seva empremta, han contribuit a escriure la història d'aquest grup.

Aquest nou curs, curs 2019-2020, un grup de mestres format per professionals de l'educació vinculats a diferents escenaris que engloben des de l'etapa 0-3 a l'etapa 3-12 es comprometen i tenen la intenció de crear escenaris d'aprofundiment dins el marc dels Grups de Treball que des de l'Associació de Mestres de Rosa Sensat ofereix.

A través d'aquest blog podreu ser testimonis de cada pas que anem caminant plegats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada