dilluns, 16 de març del 2020

Nat Fernández




Fa 9 anys que sóc educadora i aprenent, a més de sentir-me un cul inquiet, on em qüestiono moltes coses davant del món pedagògic, i això m'ha fet voler créixer professionalment, volent compartir les meves inquietuds educatives amb les meves companyes del grup de treball. Un espai on sento que m'enriqueixo a tots els nivells.
És per això que em considero una guia que acompanya a la infància durant la vida quotidiana, buscant cada dia una vida més slow i on em sorprenguin els petits detalls que s'esdevenen a l'aula.
I així ho trasllado també a la meva vida: endinsant-me en noves aventures amb la meva tribu.
Penso que tal implicació val la pena, doncs crec que ja és hora de donar-li el lloc que es mereix a la infància.

Ana Maria Selles



Pedagoga de formació i mestra d'escola bressol. M'he dedicat a la Bressol des dels inicis. He passat per moltes línies pedagògiques en els més de 35 anys de trajectòria que porto, partint del model on l'adult és el centre en una escola tradicional, he arribat a escoltar als nens i les nenes per donar-los suport de manera adequada. Tot això no ha estat fàcil, ha estat gràcies a una reconstrucció a través de les formacions que han estat un pilar fonamental en la meva trajectòria.
He gaudit molt en totes les etapes i m'he emportat moltes satisfaccions, em considero molt afortunada en poder dir que cada dia vaig a l'escola a gaudir.
Ara, des de la direcció de l'escola, intento transmetre a l'equip de mestres aquesta mirada i acompanyo a les famílies en els seus neguits.